Beoordelingen van One Resort Monastir


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Kim ● mei 2015

Hotel10
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment10
9.3

Wij hebben erg genoten van ons verblijf. De service is top, het eten is top de kamer is erg mooi en het animatie team is echt geweldig! Ze zijn ontzettend enthousiast en kunnen met iedere leeftijdsgroep opschieten!


Beoordeling door Caroline ● maart 2015

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment10
9.5

Een super vakantie gehad. Het hotel is volledig gerenoveerd. Grote mooie kamer met airco en verwarming en een minibar met frisdrank een een kluisje gratis op de kamers. De bedden liggen heel goed en zijn rug vriendelijk. Het onthaal gebeurde heel gestructureerd en hartelijk met een cocktail en dans spektakel van het animatie team.het personeel is over het algemeen heel vriendelijk en behulpzaam. De buffetten waren heel gevarieerd en Super lekker.complimenten voor de kok. De koers op de taart was het groot en professioneel animatie team voor groot en klein. De show s avonds waren van professioneel niveau. Gelijk welk uur van de dag staan ZE ter uwen beschikking. ZE zijn meertalig en heel sociaal en behulpzaam. Een Super vakantie in een fantastisch hotel. Ik kom zeker terug zodra iik kan. Prijs kwaliteit top!

Buiten het resort weinig te beleven in de directe omgeving. Maar voor 30eurocent kan. Je voor hotel een buss of trein nemen naar de steden op 10 km afstand monnastier en sousse.


Beoordeling door Schorpion ● Juli 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Dit Hotel is het beste dat wij ooit hebben bezocht! Vriendelijk Personeel,Geweldig Animatieteam, Enz
Vergelijk One Resort Monastir bij 1 aanbieder Bekijk prijs